MESKA Blog

Játékszabályzat 2024.04.15.

A szabályzat a 2024.04.15.-én kezdődő Instagram és Facebook játék játékszabályzatát foglalja magába.

 

A nyeremény 2 db 5000 Forintos Meska ajándékutalvány, melyet a kiválasztott nyertesek a meska.hu oldalon levásárolhatják, vagy átadhatják másnak is, aki levásárolhatja. A játék 2024. április 15-én indul és április 18-án 00:00-kor zárul. Április 19-én értesítjük azokat a szerencsés nyerteseket, melyeket kiválasztottunk.

Játékra fel! 🙂

Kiválasztás folyamata Facebook: 

2024 április 19-én táblázatba rendezzük az összes kommentelő nevét. Az április 20-án összes eladott termék számát elosztjuk kettővel és a kapott számot kikeressük. táblázatban. Amennyiben nem tudunk így kiválasztani nyertest,  kapott számot ismét elosztjuk kettővel. Ezt addig ismételjük, amíg nem kapjuk meg a Facebook játék nyertesét.

Kiválasztás folyamata Instagram: 

 

2024 április 19-én táblázatba rendezzük az összes kommentelő nevét. Az április 20-án összes eladott termék számát elosztjuk kettővel és a kapott számot kikeressük. táblázatban. Amennyiben nem tudunk így kiválasztani nyertest,  kapott számot ismét elosztjuk kettővel. Ezt addig ismételjük, amíg nem kapjuk meg a Facebook játék nyertesét.

Részletes játékszabályzat:

  1. A játék (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Meska.hu Kft. (székhely: 2017 Pócsmegyer, Móricz Zsigmond út 2.), továbbiakban: ”Szervező”.
    A Játék lebonyolítását a Meska.hu Kft. végzi. A játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a meska.hu weboldalán.
  2. Nyeremény: 
    • 2 darab 5.000 forintos vásárlási utalvány;. 
    • A vásárlási utalvány átruházható, bárki beválthatja.

Részvételi feltételek, melyek az Instagramon és a Facebookon futó játékra is vonatkoznak:

 

  • A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt. Amennyiben a Játékos a szavazás napján a 16. életévét még nem töltötte be, kizárólag a törvényes képviselőjének (pl. szülő, gyám) hozzájárulásával vehet részt a Játékban, illetve adhatja meg adatait.
  • Egy természetesen személy egy hozzászólással is versenyezhet. Amennyiben ugyanazon személytől több hozzászólás is érkezik, úgy időrendben a legelsőt vesszük figyelembe.
  • A részvételhez a Meska a Facebook-on meghirdetett posztjához  kell megjegyzést fűzni.
  • A kommentek közül kizárólag az vehető figyelembe, amely magyar keresztnevű felhasználóktól származik. Ezen szabály célja az, hogy meggátoljuk a „like-vásárlásokat”. Szabad viszont mozgósítani barátokat, internetes fórumok résztvevőit, hogy segítsenek nyerni.
  • A nyeremény: 2 db 5.000 forintos (digitális) vásárlási utalvány, amit a Meska honlapján tud levásárolni.
  • A nyerteseket 2024. április 19. és 23. között keresi a Meska Facebook Messenger-en és emailen (amennyiben a nyertes jelentkezik ügyfélszolgálatunkon). Amennyiben nem sikerült a kapcsolatfelvétel, azaz a nyertes nem jelentkezett a Meska ügyfélszolgálatán és nem reagált a megkereső üzenetekre, úgy nyertes elveszíti nyereményét. Ebben az esetben újra kiválasztunk egy kommentelőt a “Kiválasztás folyamata” pontok szerint.
  • A játékban a Meska.hu Kft. alkalmazottai, partnerei és azok alkalmazottai, valamint az alkalmazottak Ptk. szerinti hozzátartozói részt vehetnek; de szükséges a Meska.hu Kft. ügyvezetője számára jelezniük ezt a tényt;
  • A játékban való részvétellel Játékos elfogadja, hogy ha nyer, akkor helyezését és Facebook user nevét a Meska nyilvánosságra hozhatja;
  • A játékban való részvétellel Játékos elfogadja, hogy valamennyi beküldött grafikát vagy hozzászólást a Meska saját honlapjára kiteheti egy olyan cikk keretében, amely a jelen játékot és a beküldött pályaműveket vagy azok egy részét mutatja be, és ezeket időkorlátozás nélkül ott tárolhatja. Ezért Játékos külön díjazásban nem részesül. Meska viszont nem használhatja fel reklám-célokra ezen grafikákat, csak a szerzővel való külön megállapodás alapján.
  • Kérjük, csak jogilag, morálisan, szóhasználat és közerkölcs alapján elfogadható jelentkezéseket küldjenek be. A Meska fenntartja a jogot valamennyi, saját belátása szerint nem elfogadható pályamű és megjegyzés törlésére, és ezzel a pályaműnek a játékból való kizárására. A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok és pályaműveik is, akik a Meska elbírálása szerint vagy a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a játékban, vagy viselkedésükkel megfosztják a nyerési esélytől a tisztességesen játszó többi résztvevőt.
  • A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, akkor a Játékban nem jogosult részt venni. 
  • A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.
  • Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook. 

Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

 

Játékban való részvétel feltételei Instagram:

-Kommentben írd meg a kedvenc szavadat

-Kommentben jelölj meg két felhasználót

-Kövesd be a Meska Instagram oldalát

-Likeold a postot

-Oszd meg a postot

 

Játékban való részvétel feltételei Facebook:

-Kommentben linkeld azt az ajándékot, melyet megvásárolnál a Meskáról egy szerettednek.

-Likeold a postot

-Oszd meg a postot másokkal is

-Kövesd be a Meska Facebook oldalát