MESKA Blog

Imádnivaló jelmezötletek farsangra!

2023.01.16.

Nyakatokon az iskolai/óvodai farsang, és még egy használható jelmez ötletetek sincs? Mazsolázzatok az itt összegyűjtött egyszerű, mégis nagyszerű ötletek között!

Egy szürke kapucnis pulcsi és némi fekete, fehér és szürke gyapjúfilc kell csak hozzá, és máris kész a félelmetes cápa!

Ehhez a felhúzhatós babához csak egy kartonból kivágott „kulcs” kell, és valami egyszerű kis ruha; a jelmez hatását persze a baba mozgásával lehet a leginkább fokozni!

Kedvencünk a tükörtojás! Apu fehér pulcsijára csak egy sárga körlapot kell varrni, és garantáltan mindenkit mosolyra fakasztunk! A pulcsihoz fehér harisnya és cipő illik.

Ügyesebb kezű anyukák/apukák megpróbálkozhatnak ennek a fekete-narancs monarch lepke jelmeznek az elkészítésével is; az eredmény valóban pompázatos!

Úgy tűnik a baglyok továbbra is hódítanak… Ez a jelmez remek alkalom arra, hogy felhasználjuk az itt-ott kallódó kisebb anyagmaradékainkat! További állatos jelmez ötletekért nézzetek szét válogatásunkban.

Hosszú hajú kislányokat könnyedén varázsolhatunk Leila hercegnővé; a jellegzetes „briós” hajfonatokon kívül csak egy fehér, bő ujjú felső és egy vastagabb ezüst színű öv kell a jelmezhez! Még több inspirációért fusd át film- és mesehős jelmez választékunkat is.

Vigyázat, ennek a kis sushinak egyszerűen lehetetlen ellenállni!

Továbbra is hódítanak az indiános jelmezek, kiegészítők; anyu pár ékszere, fácántollak és barnás ruhák kombinálásával a kislányod is ilyen csinos Pocahontas-szá változhat!

Ha nincs időd elkészíteni a jelmezeket, nézz szét a Meska farsangi kínálatában! A kimondottan gyerekeknek készült kézműves jelmezeket külön csoportba szedtük.

A cikknez az ötleteket a pinterest-en találtuk.