MESKA Blog

5 kézzel készült ballagási ajándék annak, akit szeretsz.

Ezen a napon elönti a szívünket a büszkeség a ballagó lurkók láttán. Ekkor elmorzsolunk egy könnycseppet az ünneplőben álló gyermekünket, unokánkat nézve és boldogan készülünk erre az alkalomra. Hogy igazán maradandó legyen a ballagási ünnepség, bemutatunk 5 olyan egyedi, kézzel készült ajándék ötletet, aminek nagyon fog örülni a ballagó gyerkőc és akár a család is!

1. Csokrot adni klasszikus szokás. Ajánljuk azokat a kézzel készült ballagási csokrokat, melyeket alkotóink akár személyre szabottan is el tudnak készíteni. Ezeket örök emlékként megőrizhetjük, mert sosem hervadnak el. Minőségi alapanyagaiknak köszönhetően később is csodaszépek színekben pompáznak és öröm lesz rájuk nézni. Ezeket a virágos díszeket nemcsak lányoknak ajánljuk! Egészen elegáns fiús ballagási csokrok is készülnek már a Meska piacterén.

2. Ki ballag a nyáron? Iskolásokon kívül bizony az óvodások is. A tarisznya mellett szokás nekik is egy örömteli pillanatban a ballagáson a kezükbe adni 1-1 szép, mókás ovis ballagási csokrot. Ezek a csokrok ovis kicsi kezekre készülnek, melyeket könnyen meg tudnak fogni. A kedvenc mesefigura sem maradhat ki a csokorból. Garantált siker minden ovis ballagáson!

3. Legyen a pénzátadás is emlékezetes és személyes! Ezekkel a pénzátadókkal hatalmas örömet fogsz tudni okozni a ballagó diáknak. A pénzt ugyan bármire elköltheti, de a ballagási pénzátadó emlékét őrzi majd a pillanatnak, amikor a gyerek egy ölelés és két puszi kíséretében megkapta az ajándékát.

4. Kihagyhatatlan kelléke a ballagásnak a meghívó. Ezzel igazán meg tudjuk adni a módját az ünnepélyes, emlékezetes pillanatnak. Ez a meghívó lehet egyszerű, elegáns, vagy akár egyedi is. A Meska eladói rengeteg ötlettel állnak rendelkezésedre, ha a ballagási meghívót keresel.

5. Megható és csodaszép pillanat, amikor óvodás gyermekünk kijárta az óvodát és ott állhat a ballagók között. Ehhez megannyi csodaszép, kedves ballagó tarisznyát tudsz választani a Meskáról. Van közöttük hagyományos és népies mintázatú, de a legtöbb kérhető egyedi mintával is. Válaszd a számodra legkedvesebbet, hogy a gyerek felnőtt korában is emlékezhessen erre a fontos pillanatra.

A Meska piacterén biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot. Eladóink szeretettel várnak, akár egyedi ballagási ajándék elképzelésekkel is!