MESKA Blog

Kézműves ajándék Anyukádnak

Ünnepeld meg édesanyáddal ezt a napot, hiszen az ő szeretete és gondoskodása nagyon fontos szerepet töltött be az életedbe. Elegendő egy apró, ám személyre szabott kézműves ajándék is ahhoz, hogy mosolyt csalj az arcára és öröm könnyet csalj a szemébe. Természetesen ölelés, puszi és a kedves szavak kíséretében lesz igazán kedves ez az ajándék.

Ajándék a kuckózós pillanatokhoz

Szeret kávézni, teázni, ropogtatni egy finomságot, amikor ideje engedi? Ilyenkor ha leül egy puha fotelba és olvas pár sort könyvből, jöhet a feltöltődés! Tedd ezt a pillanatot mostantól mindig örömtelivé számára egy kedves, szívhez szóló bögrével, párnával. Az anyák napi bögrékkel minden napra fog szólni az öröm.

Anya-lánya örök emlék

Az egyik legkedvesebb dolog, amikor anyaként köszöntöd a te anyukádat. Ez nem csak anyák napján emlékezetes, hanem az év minden napján. Tükrözi a közöttetek lévő szoros köteléket és szeretetet. Ezzel is kifejezheted, mennyire hálás vagy az anyai szeretetért és gondoskodásért. Viseljétek bármikor a karkötőt, amikor nem vagytok együtt, akkor is mindig egymásra fogtok közben gondolni. Személyre szabott anyák napi ajándékokat a nagymamádnak megtalálod a Meskán.

Anyák napjára a kézműves, szeretetteljes kedvességekkel nagy örömet szerezhetsz anyukádnak. Érdemes olyan ajándékot választani, amire akár szüksége is lehet és szívesen fogja rendszeresen használni. Legyen szó akár egy csodaszép, esztétikus, tárcáról, vagy egy táskáról, amibe a mindennapi holmijait tudja vinni az anyukád.

Mikor van anyák napja?

Magyarországon, ahogy sok más országban is, az anyák napját májusban, május első vasárnapján ünnepeljük. Anyák napja 2024-ben május 5-re esik. Egyes helyeken május második vagy negyedik vasárnapján ünneplik.

Az anyaság ünneplése már az ókorban is bevett szokás volt. A modern anyák napja a 20. század elején született meg Amerikában, ahol 1914-ben nyilvánították nemzeti ünnepnappá. Az ünnep azóta világszerte elterjedt, sok ország átvette és saját kultúrájának megfelelően alakította. Az anyák napja megünneplésének módja országonként eltérhet, de az ünnep központi témája, az anyák megbecsülése és köszöntése, világszerte közös.

Minden kedves édesanyának boldog Anyák napját kívánunk!