MESKA Blog

vidám tavaszi dekorációk

Annyira élethűek és szépek, hogy szinte érezni az illatukat és hallani a madárcsicsergést. A tavasz a megújulás időszaka. Engedd el a télies kiegészítőket és díszítsd fel otthonodat virágzó, kézzel készült dekorációkkal. A Meska tavaszi dekorációi között rengeteg ötletet találsz!

Kezdjük az otthonod bejáratánál és az ablakoknál, hiszen ez az első amit meglátsz, amikor hazatérsz, vagy amit a vendégek észrevesznek, amikor meglátogatnak. Ez tükrözheti a stílusodat, és máris egy kedves érzést kölcsönöz annak, aki rápillant. Természetesen nem csak otthon érdemes felfrissíteni. Üzlethelyiségedet, munkahelyedet is bátran dekoráld. Azokon a helyeken, ahol sok időt töltesz és jól esne egy kis vidámság, helyezz el 1-1 számodra szép és kedves díszítést.

Ha kedveled a virágos színes tavaszi ablak dekorációkat és az ajtódat is feldíszítenéd, ezeket a szépségeket neked ajánljuk:

Te is szereted, ha béke és nyugalom vesz körül otthon? A tavaszi vidám dekorációnak nem csak a színe és a megjelenése fontos, hanem annak minősége is! Amennyiben hosszantartó díszítést keresel, a selyemvirág minőségi tavaszi dekorációit imádni fogod. Ezeknek a tapintása és a látványa is megszólalásig visszaadja a virágzó mező érzéseit. Időtállóak, akár több szezonban is használhatod őket a lakás más-más szegteleiben. 

TIPP: Ha egy légtérben több dekorációt is szeretnél használni, érdemes azonos stílusú és színvilágú kiegészítőket kihelyezni. Így nem lesz az az érzésed, hogy rend van, mégis káoszban vagy.

Ha eddig még nem találtad meg a legszebb színes dekorációt, akkor nézd meg a természetes alapanyagokból és  papírból készült dekorációkat is. A Meska elkötelezett a környezetbarát, újrahasznosított megoldások mellett. Legyen a megújulás évszaka az időszak, amikor jobban odafigyelsz magadra és a környezetedre is. 

TIPP: Válassz többféle dekorációt a megújulás évszakára. Legyen az ajtón, ablakon, asztalon és polcon is itt-ott, hogy amikor jársz-kelsz otthon, vagy a munkahelyeden, jó érzéssel töltsön el a látványuk.

Tudtad, hogy ha te szeretnél otthon készíteni díszeket, akkor a Meskán szinte minden hozzávaló alapanyagot megtalálsz? Így akár te magad, otthon is elkészítheted a tavaszi vidám dekorációt. Lehet ez egy kedves tavaszváró program a gyerekekkel, vagy a barátnőddel.

Belendültél a kreativitásba és már több tavaszi, minőségi dekort is készítettél, amit nem győzöl elajándékozni a barátoknak, rokonoknak? Regisztrálj a Meskára és add el a portékádat, hogy más számára is fontos terek megszépülhessenek.  🙂