MESKA Blog

Praktikus bevásárlókocsi huzat

A bevásárlókocsi huzat jól jön, ha kisbabával mész vásárolni, hiszen a kicsik nagyon szeretnek a kocsiban üldögélve nézelődni az őket körülvevő színes forgatagban.

Gondolkodtál már azon, hogy hány ember fogja meg a bevásárlókocsi kart, nap mint nap? Egyetlen bevásárlás elég ahhoz, hogy milliónyi baci tapadjon a saját vagy gyermeked kezére. Praktikus megoldás a fertőzések elkerülésére a bevásárlókocsi huzat, amely egyben kényelmes megoldás is gyermekednek, télen a hideg, nyáron pedig a forró kocsitól óvja.

Piros pöttyös bevásárlókocsi huzat

A kényelem fontos szempont

Ez a cuki Minnie egeres bevásárlókocsi huzat úgy készült, hogy nem csak gyermeked, de a Te kezed sem érintkezik közvetlenül a tolókarral, mivel a huzat ráhúzható. Még az egyre több helyen használt karmantyús kocsinál sem jelent gondot a használata!

A huzat vatelinnel bélelt a háttámlánál és az ülő résznél, belül egy kis zsebbel, ahová cumisüveget vagy bármi mást tehetsz, ami szükséges a bevásárlás során.

Zöld pöttyös bevásárlókocsi huzat

A bevásárlókocsi huzat higénikus

Melyik gyerkőc ne szeretne a bevásárlókocsiban utazni? Pedig, mint tudjuk, ez nem mindig higiénikus. Ez a praktikus, zöld alapon fehér pöttyös uniszex bevásárlókocsi huzat, kényelmes és biztonságos megoldást nyújt erre a problémára!

A védőhuzat összehajtva kis helyen elfér, mosógépben mosható, vasalható.

Repülős bevásárlókocsi huzat

Cuki mintákból válogathatsz

Ez a színes repülős bevásárlókocsi huzat segít abban, hogy miközben helyet biztosítasz picidnek a bevásárlókocsiban, még jól is néztek ki.

A több színben is rendelhető betét mosógépben mosható, a hozzá mellékelt tároló zsákocskával pedig minden vásárláskor megbízható segítséged lesz!

Vízilovas bevásárlókocsi huzat

A bevásárlókocsi huzat biztonságos

Kialakításának köszönhetően ez a vizilovas bevásárlókocsi huzat nem csak gyermeked, de a te kezed sem érintkezik közvetlenül a tolókarral, mivel a huzat ráhúzható. Illetve az egyre több helyen használt karmantyús kocsinál sem jelent gondot a használata. Könnyen felhelyezhető a bevásárló kocsira, nincs sem patent sem tépőzár rajta, mégis stabilan takar és nem mozdul el. Minden része bélelt és öt ponton záródó biztonsági övvel készült. Tasakjába csomagolva kis helyen elfér.

Nézz szét a Meska egyre bővülő kézműves bevásárlókocsi huzat kínálatában itt!