MESKA Blog

Mostantól videót is tölthetsz fel termékeidhez – mutatjuk hogyan

Jó hírrel indul az új év, ugyanis a termékfeltöltő oldalunkat újabb funkcióval bővítettük. Innentől kezdve videóval is illusztrálhatod alkotásaidat, sokkal több információt átadva így a potenciális vásárlóknak.

Hogy néz ki mindez a termékoldalon?

Videód a termékfotók alatt fog megjelenni a listában, és mint ahogy a képen is látszik, ugyanúgy egy négyzet alakú dobozban lesz megjelenítve, mint a képek. Ezt vedd majd figyelembe az elkészítés során, hiszen egy négyzet alakú videó sokkal jobban fog kinézni. 🙂

Így tudsz Te is videót feltölteni a termékoldalra:

Látogass el a „Termékfeltöltés” oldalra: https://www.meska.hu/NewProduct, majd nyomj rá a „Videót is szeretnék feltölteni” gombra.

A felugró ablakban olvasd el figyelmesen, és utána fogadd el a videófeltöltés szabályait a zöld gombra kattintva.

Most már elérhetővé válik a „Videó feltöltése” gomb, aminek megnyomásával kiválaszthatod a fájlt, amit meg szeretnél jeleníteni a termékoldalon. Kattints rá, és töltsd fel a kívánt felvételt.

Fontos: a videó legfeljebb 8 MB méretű, „mp4” kiterjesztésű, „h264” kódolású lehet. Célja a termék bemutatása, nem tartalmazhat elérhetőséget. Amennyiben hibaüzenetet kapsz a feltöltéskor, próbáld meg átalakítani a videódat a kívánt formátumra valamelyik ingyenes oldalon, például itt: https://video-converter.com/.

Amennyiben sikeres volt a feltöltés, ily módon fog megjelenni a videód a termékfeltöltő felületén:

További eredményes meskázást kívánunk!