MESKA Blog

5+2 jó ok, hogy miért a Meskát válaszd ajándékozáskor!

Amikor ajándékot választasz szeretteidnek, akkor nagyon sok szempont alapján választod ki, hogy mi is legyen az igazi meglepetés amivel jelezni tudod, hogy mennyire fontos Ő. Mi most összegyűjtöttük Neked azokat a szempontokat ami alapján a többség a Meskán választ ajándékot, hátha ezzel Neked is segíteni tudunk. A legfontosabb, hogy az ajándékozott fél örüljön a kiválasztott meglepetésnek, hiszen szeretnénk, ha tőlünk kapná az igazán emlékezetes ajándékát.

  • Valami igazán emlékezetes ajándék:
    Egy ajándék akkor lehet igazán emlékezetes, ha az ajándékozott valóban örül neki. Ilyen ajándékok lehetnek a Hobbihoz, sporthoz, művészetekhez, gyűjteményekhez vagy akár egy kedvenc állathoz, családtaghoz vagy valakihez aki a szívünkhöz igazán közel áll.
    A Meskán jelenleg több mint negyedmillió ajándékot találhatsz, így szinte biztos lehetsz benne, hogy lesz közte olyan ami igazán szívhez szóló lesz
  • Személyre szabott ajándék:
    Ez az a pont amit csak kevés boltos, webshop vagy tömegárut biztosító üzlet tud ajánlani. Neked pedig, ha belegondolsz, talán ez az egyik legfontosabb szempont!
    Nincs is jobb meglepetés annál, mint amikor egy ajándékba viszont látjuk a nevünket, vagy egy jeles alkalom dátumát vagy szeretett háziállatunk, kiskedvencünk becenevét:
    „Nórinak sok szeretettel megismerkedésünk alkalmára”, „Kodának a legaranyosabb kiskutyának aki mindig felvidít”, „Megszületésed emlékére: Zsombi 2020.08.28.”
    Ezek azok a meghitt jelzések, amik a „terméket” igazi ajándékká és felejthetetlen élménnyé varázsolják.
    A Meskán lehetőséget biztosítunk arra, hogy szeretteidnek névre szóló üzeneteket is felírathass az alkotóval az ajándékodra.
  • Egy helyen megtalálok mindent:
    Fontos, hogy ha ajándékokat keresek akár több személynek is, akkor egy helyen megvehessem azt minden szerettemnek.
    Nem csupán felnőtteknek akár valentin-napra, hanem gyerekeknek akár a tanév és az ovi elkezdéséhez is találsz értékes termékeket. Ha kisállatod van, kutya, macska, akár hörcsög, még neki is tudsz vásárolni kifejezetten kisállatoknak készített termékeket.
    Kevés olyan weboldal van hazánkban, ahol mindezeket egy helyen megteheted, a Meskán több mint 10 főkategóriában és 100 feletti alkategóriában választhatod ki a neked igazán megfelelő ajándékokat

Ugye az ára is számít!
A Meskán egyedi tervezők, sokszor tapasztalt, végzett képzőművészek is árulnak. Így a Meskán található termékek árainál biztosan találsz olcsóbbat, a kérdés az, hogy azok az ajándékok amit sokszor több milliós példányban gyártanak és nagyon gyorsan tönkremennek (így aztán vehetünk újabbat belőle) valóban jobban megérik-e mint egy maradandó, értékes, művészi ajándék?
Ha belegondolsz, lehet, hogy egy kiválasztott ajándék az adott pillanatban akár olcsóbb is lehet, de ha valóban örömöt akarsz szerezni, akkor nem 1-2 napra választasz ajándékot azoknak akiket igazán szeretsz, hanem hosszútávra. Így az ajándék és a kapcsolatotok is maradandóbb lesz.

  • Környezetvédelem, fenntarthatóság:
    A Meskának kiemelten fontos a környezetünk védelme. Ahol élünk és akikkel élünk.
    A föld nem a miénk, csupán kölcsönbe kaptuk szokták mondani. Nekünk igazán fontos, hogy a környezetvédelemmel és fenntarthatósággal ne csak a mi korosztályunkat, hanem a következő és az azutáni generációkat is megvédjük.
    Éppen ezért a Meska alkotói figyelnek a környezetükre, többször felhasználható anyagokat és csomagolást is alkalmaznak. Nincs maradék anyag, hiszen a legapróbb „szemét” is kinccsé válhat a kezük alatt. Akár csak egy régi hajódeszkából készített retro fogas a vendégházunkba, akár pedig egy kanálból alkotott „emléktükör”.
    Mi Meskások védjük és megbecsüljük a környezetünket.
  • Gyors kiszállítás:
    A legtöbb alkotóknál raktáron is vannak már az alapanyagok, így az ajándék elkészítése legtöbb esetben nem tart sokáig. Fontos, hogy mind hazai alkotóval dolgozunk együtt, így az ajándék elkészülte után az alkotó maga adja fel számodra a várt ajándékot.
    A külföldről több hét vagy akár hónap alatt megérkező termék helyett egy hazai kézműves művésztől, akár személyre szabott üzenettel, vagy sokszor olyan extra ajándékkal is amire nem is számítottál.
    Mi hiszünk a személyes kapcsolatban és nálunk minden vásárló egyedi kiszolgálást érdemel.

Amennyiben úgy gondolod, hogy Te is megtiszteled akiket szeretsz és fontos Neked nem csak a megajándékozott, hanem a környezetünk védelme és a hazai alkotók munkája is, akkor a Meskát Neked találtuk ki! Köszönjük, hogy támogatod a csodát! 😊