MESKA Blog

Jelmezverseny a Meskán – játékszabályzat

Játékunk célja

Farsangi vidámságra, kreativitásra való ösztönzés. A résztvevők megmutathatják gyermekeik már elkészült, vagy tervezett jelmezeit. 🙂

Hogyan vehetsz részt?

A játékban részt vehet bárki, aki megmutatja nekünk gyermeke farsangi jelmezét az alábbi bejegyzés alatt, kommentben: https://www.facebook.com/meska.hu/posts/5100281816662410.

Akinek nincs még kész a jelmeze, az úgy is részt vehet a nyereményjátékban, ha kikeres a Meskáról egy neki szimpatikus alkotást, és annak a fotóját teszi be kommentbe, valami egyedi módosítással megspékelve.

Ki nyer majd?

Az egyik nyertest úgy határozzuk meg, hogy megnézzük január 31-én délben, hogy melyik kommentre érkezett a legtöbb Facebook reakció (👍❤️🤗😀😮😢😡). Az nyer, akinek a kommentje a legtöbb reakciót gyűjtötte össze egy hét alatt.

A másik nyertest egy, a munkatársainkból összeálló zsűri fogja elbírálni, ők választják majd ki a nekik legszimpatikusabb jelmezt.

A játék időtartama

A játék 2022. január 24 – január 31. 12:00-ig tart, az eredményhirdetés pedig január 31-én délután lesz a blogunkban. Az eredményt utána közzétesszük Facebook oldalunkon is.

Nyeremények

1-1 darab 10 ezer forintos Meska ajándékutalvány.

Részletes játékszabályzat

A játék (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője és lebonyolítója a Meska.hu Kft. (székhely: 2017 Pócsmegyer, Móricz Zs. út 2.), továbbiakban: ”Szervező”. A játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a meska.hu weboldalon.

Nyeremény:

1-1 darab 10 ezer forintos Meska ajándékutalvány, melyet e-mailben juttatunk el a nyertesek számára a játék vége után legkésőbb 15 nappal.

Részvételi feltételek:

A játékban részt venni az alábbi Facebook bejegyzés alá írt kommenttel lehet: https://www.facebook.com/meska.hu/posts/5100281816662410.

A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt. Amennyiben a Játékos Facebook kommentelés napján a 16. életévét még nem töltötte be, kizárólag a törvényes képviselőjének (pl. szülő, gyám) hozzájárulásával vehet részt a Játékban, illetve adhatja meg adatait.

A nyertesek meghatározása:

Az egyik nyertest úgy határozzuk meg, hogy megnézzük január 31-én délben, hogy melyik kommentre érkezett a legtöbb Facebook reakció (👍❤️🤗😀😮😢😡). Az nyer, akinek a kommentje a legtöbb reakciót gyűjtötte össze egy hét alatt.

A másik nyertest egy, a munkatársainkból összeálló zsűri fogja elbírálni, ők választják majd ki a nekik legszimpatikusabb jelmezt.

A nyerteseket a játékot követően Facebook üzenetben keressük meg. Amennyiben 2022. február 10-ig nem sikerül a kapcsolatfelvétel és a nyertes nem küldi meg a nyeremény átvételéhez szükséges adatait -, elveszíti nyereményét.

A játékban való részvétellel Játékos elfogadja, hogy ha nyer, akkor a megadott keresztnevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A játék időtartama:

2022. január 24. – január 31. 12:00

Eredményhirdetés:

2022. január 31-én délután a szervező blogjában és Facebook oldalán. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, akkor a Játékban nem jogosult részt venni.

Egyéb:

A Meska.hu Kft. fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.