MESKA Blog

Autodesk 3D link beágyazás a Meskán

Ti kértétek, mi megcsináltuk 🙂 Mostantól a termékoldali leírásba beilleszthetők az Autodesk 360 linkek, amik külön gomb formájában jelennek meg a termékoldalon.

Az Autodesk egy amerikai szoftverfejlesztő multi, ami az építészeti-, a mérnöki-, az építő-, a média- és a szórakoztató iparnak készít 2D-s és 3D-s tervezőszoftvereket. Az ő termékeiket használták többek között az Avatar filmhez, és az IKEA bútortervezésben is. Az A360 nevezetű felhőalapú szolgáltatásukkal megtekinthetőek és megoszthatóak a 2D-s és 3D-s projektfájlok, így például a vevők megrendelés előtt körbeforgathatnak egy terméket.

Itt tudsz ingyenes fiókot regisztrálni: https://a360.autodesk.com/, a továbbiakban pedig megmutatjuk, hogy miként tudod a meskás termékoldalon megjeleníteni alkotásod A360 hivatkozását.

Így nyerheted ki a linket

Vagy az Autodesk Drive mappában található megosztás gombbal:

Vagy pedig a megnyitott projektfájl jobb felső sarkában található „Megosztás” gombbal:

Ekkor megjelenik egy párbeszédpanel, amely lehetővé teszi a hivatkozás kimásolását. Arra figyelj oda, hogy a link minden esetben ilyen formátumú legyen: https://a360.co/3kcnj9D.

Beállíthatjuk, hogy mások letölthetik-e a fájlt, valamint, hogy jelszóval szeretnénk-e védeni azt. Fontos, hogy jelszót ne állítsunk a Meskán megosztani kívánt 3D linkekre!

Így tudod beágyazni a linket a termékoldalra

Új termék feltöltése, vagy meglévő szerkesztése esetén, egyszerűen illeszd be a linket a leírás végére:

Így fog kinézni a 3D link a termékoldalon

Létrehoztunk neki egy külön gombot, ami átvisz a 3D nézegető felületre:

További eredményes munkát kívánunk!