MESKA Blog

Meska nyereményjáték 2021. december

Vásárolj legalább 10 ezer forint értékben a Meskán, és nyerj naponta 5000 forintos Meska ajándékutalványt, vagy nyerd meg a 2 fős pihenést a zalakarosi Aphrodite Hotel**** körágyas, jakuzzis lakosztályában!

Itt találod a 2021. decemberi nyereményjátékunk leírását és szabályzatát.

Hogyan vehetsz részt?

Vásárolj 10 ezer forint feletti kosárértékkel, vagyis az egyetlen vásárlás során egyben megvásárolt termékeidnek együttes ára legyen több, mint 10 ezer forint.

Ki nyer majd?

A napi nyeremények birtokosát úgy határozzuk meg, hogy időrendi sorrendbe rendezzük az adott napon 10 ezer forint felett vásárlókat, majd elosztjuk az aznap eladott termékek számát az aznapi dátummal, és sorrendben az a számú vásárló nyer. Ha nem lenne ilyen, akkor a kapott számot mindaddig felezzük, amíg meglesz a nyertes.

A főnyeremény birtokosát pedig úgy határozzuk meg, hogy időrendi sorrendbe rendezzük a december 1-17. között 10 ezer forint kosárérték felett vásárlókat, majd elosztjuk az adott időszakban eladott termékek számát a december 17-én eladott termékek számával, és sorrendben az a számú vásárló nyer. Ha nem lenne ilyen, akkor a kapott számot mindaddig felezzük, amíg meglesz a nyertes.

Mettől meddig tart a játék?

A játék 2021. december 1-től december 17-ig tart, az eredményhirdetés 2021. december 21-én napon, 12 órakor lesz a Meska blogjában: https://blog.meska.hu/

Nyeremények

Napi nyeremény: 5000 forintos Meska ajándékutalvány, minden nap 1 db 5000 FT értékű Meska ajándékutalvány december 1-17-ig, tehát összesen 18 db 5000 Ft értékű ajándékutalvány

Főnyeremény: 2 éjszaka szállás 2 fő részére a zalakarosi Aphrodite Hotel**** körágyas, jakuzzis lakosztályában, svédasztalos reggelivel, a szálloda szauna és római fürdő wellness részlegének korlátlan használatával

Részletes játékszabályzat

1. Szervező

A játék (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője és lebonyolítója a Meska.hu Kft. (székhely: 2017 Pócsmegyer, Móricz Zs. út 2.), továbbiakban: ”Szervező”. A játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a meska.hu weboldalon.

2. Nyeremények:

18 db Meska ajándékutalvány: A Meska Ajándékutalványokat a Meska.hu Kft. az eredményhirdetést követően elektronikus formátumban juttatja el a nyertesekhez, a Meskán regisztrációkor megadott e-mail címre. A vásárlási utalványok levásárolhatóak a meska.hu online kézműves piactéren 3 hónapon keresztül. (bármely megrendelés értékéből levonhatók, legfeljebb az adott megrendelés összértékéig, készpénzre nem válthatóak). A vásárlási utalvány átruházható.

A főnyeremény 2 éjszaka szállás 2 fő részére a zalakarosi Aphrodite Hotel**** körágyas, jakuzzis lakosztályában, svédasztalos reggelivel, a szálloda szauna és római fürdő wellness részlegének korlátlan használatával, a nyertes által választott időpontban (2022. 06. 30-ig, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve a kiemelt időszakokban és államilag elismert ünnepnapokon). A főnyereményt elektronikus kupon formájában a Meska.hu Kft. juttatja el a nyerteseknek a Meskán regisztrációkor megadott e-mail címre.

3. Részvételi feltételek:

– A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt. Amennyiben a Játékos a vásárlás napján a 16. életévét még nem töltötte be, kizárólag a törvényes képviselőjének (pl. szülő, gyám) hozzájárulásával vehet részt a Játékban.

Egy személy több vásárlással is versenyezhet, azaz több 10.000 Ft feletti vásárlással a nyerés esélye is nő.

A részvételhez 10 ezer forint feletti kosárértékkel kell vásárlást leadni a Meska.hu-n.

– A nyereményeket emailben juttatjuk el a nyerteseknek, a Meskán, a regisztrációkor megadott e-mail címre.

A nyerteseket a játékot követően e-mail üzenetben keressük meg, a Meska.hu-n regisztrációkor megadott e-mail címen. Amennyiben 2022. december 31-ig nem sikerül a kapcsolatfelvétel és a nyertes nem válaszol az e-mailben történő megkeresésre, a nyertes elveszíti nyereményét.

A játékban való részvétellel Játékos elfogadja, hogy ha nyer, akkor helyezését és Meska felhasználónevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

4. A játék időtartama:

2021. december 1. 00:00 – 2021. december 17. 23:59.
Eredményhirdetés a Meska blogjában 2021. december 21-én 12 órakor: https://blog.meska.hu/ A Szervező a Játék ideje alatt is meghirdetheti a napi nyerteseket Facebook oldalán és a Meska oldalain.

5. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri:

Hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, akkor a Játékban nem jogosult részt venni.

6. A Meska.hu Kft. fenntartja a jogot:

Jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

7. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz:

Úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.