MESKA Blog

Tippek a megújuló Meska bolthoz

Örömmel mutatjuk a Meska új oldalait. Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt, amit érdemes átnézned a bolt- és termékoldaladon.

Hosszú hónapok és nagyon sok kiváló szakember munkája van abban, hogy egy letisztult, kívül-belül megújult, szép, nemzetközi mércével is igényes weboldallal jelenik meg a Meska.

Az új oldallal van pár változás is, segítségképp összegyűjtöttük, hogy miket érdemes áttekintened boltod és terméked oldalán:

1. Termékképek

Az új oldalon már nem csak a terméklistákban, hanem a termékek oldalán is négyzetes képeket jelenítünk meg. A teljes, feltöltött álló vagy fekvő képet csak akkor látja a vásárló, ha a termékoldalon rákattint a termékfotóra. Tehát mostantól fokozottan igaz, hogy a négyzetes képek megjelenítése az optimális, vagy az olyan képeké, melyeket négyzetesre vágva sem veszti el a kép a lényegi részét.

2. Értékelések

A termékoldalon és a boltoldalon is megjelenítünk minden betöltésnél 1-1 értékelést, melyek az adott bolt pozitív értékelései közül jelennek meg. Ha szeretnéd, akkor kiválaszthatod a legjobb értékeléseidet, és akkor a program azokból fog válogatni a megjelenéshez! Érdemes több pozitív visszajelzést is megjelölni, figyelve arra, hogy a választott értékelés ne legyen túl hosszú, mert akkor szövegnek csak egy része fog látszani.

Itt tudod megjelölni, hogy milyen értékelés jelenjen meg a termék és boltoldaladon: https://meska.hu/Feedback

3. Szlogen

A termékoldalon és boltod oldalán is megjelenik szlogened, ami maxmimum 120 karakter terjedelmű lehet. Ha még nincs szlogened, érdemes írnod egyet, ha pedig esetleg a Tiéd korábban hosszabb volt, vagy már nem a legaktulisabb, akkor cserélni a korábbit.

Itt tudod módosítani a szlogent: https://www.meska.hu/ModShop/modshop

4. “Egyedi rendeléseket vállal” kiírás

Ez egy új kiírás, hogy még jobban kiemeljük a Meska egyik vásárlói előnyét, így megjelenik a termék- és boltoldalon, ha a készítő egyedi rendeléseket is vállal. Érdemes ezt meghagyni boltod oldalán, mert a vásárlók szeretik az egyedit és így több megkeresést kapsz majd. Természetesen nem jelent kötelezettséget, hogy ezután bármilyen megkeresést el kellene vállalnod.

Ha azonban előre tudod, hogy egyáltalán nem vállalsz egyedi rendeléseket, akkor ezt a kiírást le tudod venni, ha az alábbi oldalon törlöd a bepipálást: https://www.meska.hu/ModShop/modshop

5. Bolt bemutatása

A boltbemutatkozás szövegének kb. az első 120 karaktere jelenik meg a boltoldalon, a többi csak a lenyílást követően. Nézd meg, hogy mi szerepel a leírásban és különösen, hogy mi szerepel a leírás legelején. Érdemes már az elején összefoglalni a lényeges információt.

Itt tudod módosítani a szöveget ha szeretnéd: https://www.meska.hu/ModShop/modshop

A profiloldal már nem elérhető a nyílt felületről. Az itt szereplő bemutatkozást (https://www.meska.hu/ModProfil/modprofil) meg fogjuk szüntetni. Ha bemutatkozásod ide írtad, másold át a Bolt bemutatásához (https://www.meska.hu/ModShop/modshop).

6. Fejléckép

A fejléckép mérete változatlan marad, viszont megváltozik, hogy hol van takarásban a kép. Emiatt érdemes ránézned.

Itt a “Képek” lapfülön tudod módosítani ha szeretnéd: https://www.meska.hu/ModShop/modshop

7. Egyéni terméksorrend beállítása

A rendezési lehetőség átkerült a Profilom/Bolt beállítása menü “Megjelenés” lapfülére: https://www.meska.hu/ModShop/modshop

Reméljük az új oldal számodra is annyi örömet fog okozni, mint amilyen örömmel készítettük Nektek!

Ha segítségre van szükséged, vagy bármilyen észrevételed van, ügyfélszolgálatunkon munkatársaink készségesen állnak rendelkezésedre, írj nyugodtan: https://www.meska.hu/Help

Jó meskázást!

A Meska csapata